SABE regeling

Op 4 april start weer een openstelling van de SABE regeling. De subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE) is bedoeld voor ondernemers die duurzamer willen werken met hun bedrijf.
Er worden diverse vouchers uitgegeven aan boeren en tuinders. Deze vouchers kunnen binnen 1 jaar na uitgifte verzilverd worden bij BAS-erkende adviseurs. Bij Exitus hebben meerdere adviseurs een BAS-erkenning. Neem contact met ons op als u vragen hierover heeft.

Adviesvoucher

Wilt u meer weten over omschakelen naar extensieve, natuurinclusieve, kringloop- of biologische landbouw? Bijvoorbeeld over het versterken van de positie van uw landbouwbedrijf, het combineren met leveren van diensten aan de samenleving, of de toekomst van uw bedrijf?
Vraag dan een Adviesvoucher aan. Deze is bedoeld voor innovatief advies over duurzame landbouw voor agrariërs (Voucher € 1.500).

Bedrijfsplanvoucher

Wilt u omschakelen naar duurzame landbouw? Dus naar extensieve landbouw en met minder stiktofuitstoot? Laat dan een bedrijfsplan maken door een van onze erkende bedrijfsadviseurs, hiervoor kunt u een Bedrijfsplanvoucher aanvragen (80% van de kosten van het plan met een maximum van € 6.000).

De advies- en bedrijfsplanvouchers zijn, voor zover de voorraad strekt, beschikbaar van 4 april tot 15 mei 2022. Bij de vorige openstellingen was de SABE regeling op de dag van inschrijving al vol en moest er geloot worden. Het is dus verstandig om op de dag van de openstelling, op 4 april, uw aanvraag in te dienen. Na het toekennen van de voucher kunt u dan, samen met uw adviseur, aan de slag.

Uitgebreide informatie over de SABE regeling en vouchers kunt u vinden op de site van Rvo.

Vrijblijvend advies?

0413 – 25 78 76

Rinus Hulsen