Ons werkterrein is heel breed. Want jij wilt dóór. Met je bedrijf en/of met je leven. Wij helpen je om daarin keuzes te maken. Om je een beeld te geven wat we zoal doen, hebben we een onderscheid gemaakt in vijf werkterreinen, waar onze diensten elkaar in de praktijk vaak aanvullen en versterken.

management

Management

Als ondernemer is het prettig een onafhankelijke sparringpartner te hebben. Iemand met goede ideeën, die je uitdaagt of juist ondersteunt. Die regelmatig aanschuift, die je team laat excelleren en die je gewoon kunt bellen als je hem of haar nodig hebt.

Exitus als sparringspartner

strategisch

Strategisch

Wij begeleiden ondernemers bij hun weg naar de toekomst. Daarbij gaan we verder dan het maken van prognoses en inschattingen, we zorgen er ook voor dat het doel behaald en geïmplementeerd wordt.

Doelen behalen

bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Wij pakken de zaak integraal aan voor beide partijen: financieel, juridisch en fiscaal geoptimaliseerd. Vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht, binnen en buiten familieband of bij deelname in het bedrijf van een ander.

Bedrijfsoverdracht van begin tot het eind

bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Een financieringsaanvraag is voor ons dagelijkse kost. We kijken naar onderneming en ondernemer, naar de markt, de historie, het heden en de toekomst. Voor de financiering opereren we volledig onafhankelijk en dankzij onze ervaring kunnen we de haalbaarheid goed inschatten.

Meer dan financieel advies

management

Bijzondere situaties

Als ondernemer kom je soms in een onalledaagse situatie terecht. Bij insolventie, een conflict, echtscheiding of andere calamiteit. We geven eerlijk en deskundig advies. We overzien de situatie en pakken direct aan. Dat geeft rust.

Vertrouwen in de toekomst

Interim

Interim ondersteuning

We geven inzicht en structuur. We kijken vooruit en denken in kansen. Dat doen we op interim-basis. Want de mooiste veranderingen komen van binnenuit.

Groeien van binnenuit