Als ondernemer is het prettig een onafhankelijke sparringpartner te hebben. Iemand die je uitdaagt of juist bevestigt. Wij zijn die sparringpartner die regelmatig aanschuift bij een managementoverleg of die je gewoon kunt bellen wanneer nodig. Wij kennen het bedrijf en de sector van binnen en buiten en beschikken over een groot netwerk specialisten die elk moment kunnen inhaken.

Exitus is die onafhankelijke sparringpartner die:

  • aanvullend is op ondernemer en onderneming
  • mee- én vooruitdenkt en de ondernemer hiermee ondersteunt in zijn of haar ondernemerschap
  • de onderneming van binnen en buiten kent
  • sectorgerichte kennis brengt

Over mijn gewas hoef je mij niets te vertellen. De toegevoegde waarde van Exitus ligt bij het verrassen met kennis op gebieden waar ik minder bekend mee ben.

Paul, vollegrondstuinder
Paul, , vollegrondstuinder

Over mijn gewas hoef je mij niets te vertellen. De toegevoegde waarde van Exitus ligt bij het verrassen met kennis op gebieden waar ik minder bekend mee ben.

Paul, vollegrondstuinder

Management

Dagelijkse beslissingen kunnen vragen om overleg: simpelweg kort schakelen met je adviseur en weer dóór met de business. We denken mee, rekenen mee en lopen niet weg voor een ander geluid of interpretatie. Als onafhankelijke sparringpartner zíjn we er voor de ondernemer en onderneming. Onafhankelijk, omdat we niet gebonden zijn aan financiële instellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier de ondernemer het beste kunnen adviseren. Dat advies kan gaan over investeringen tot personele kwesties, van nieuwe samenwerkingen tot zwaar weer en van ruimtelijke ordening tot algemene bankzaken.

We hebben vaak te maken met familiebedrijven. Dit brengt een andere dynamiek met zich mee dan andere soorten ondernemingen. Dat is merkbaar bij alle beslissingen: dagelijks en voor de lange termijn. Onze kracht: alle aspecten van de ondernemer, zijn familie en de onderneming overzien en laten meewegen in het advies. En daarbij gaan we door waar anderen stoppen: het blijft niet bij alleen een advies, we staan ervoor dat het ook gaat werken en de gewenste resultaten oplevert.

Meer onafhankelijk advies

Onze adviseurs op dit gebied

Maak kennis met onze mensen: eerlijk, onafhankelijk, resultaatgericht en betrokken.

Ontmoet onze mensen