Om je bedrijf weer gezond te krijgen is er in sommige gevallen een reorganisatie nodig. Wij staan naast de ondernemer en hebben oog voor de hele organisatie en de mensen die er werken. Een eerlijk advies, soms op eigen initiatief, gaan we niet uit de weg. We brengen het functioneren van afdelingen en bedrijfstakken in kaart, begeleiden waar nodig mutaties en saneren kosten. Hands-on en altijd gericht op het gewenste resultaat.

Exitus:

  • beoordeelt het functioneren van verschillende afdelingen
  • begeleidt waar nodig mutaties en saneert kosten
  • werkt hands-on, gericht op het gewenste resultaat

Reorganisatie voor een gezond bedrijf

Hoe moeilijk ook: een reorganisatie is soms noodzakelijk om weer perspectief te krijgen. Als ondernemer zie je dat zelf niet altijd direct. Onze financieel specialisten van Exitus wel. Zij draaien vaak al langere tijd mee in je bedrijf en durven de vinger op de zere plek te leggen. Is de knoop eenmaal doorgehakt, dan zullen we de reorganisatie begeleiden tot de afdeling weer goed draait.

Behalve financiële kennis en ervaring is er in ons vakgebied nog een belangrijke eigenschap nodig: sociale vaardigheid. Want de financiële afdeling heeft met alle secties van een bedrijf te maken. Het is de serviceafdeling van de organisatie. We vinden het belangrijk om de vertaalslag te maken van het financiële plaatje naar het belang voor andere medewerkers. En zo een brug tussen alle afdelingen en directie te slaan, zodat er een soepele samenwerking ontstaat.

Meer interim finance