Hans van Zutphen

h.vanzutphen@exitus.nl – 06-5397 2835


Hans kan met zijn zeer ruime ervaring uw bedrijf snel doorzien en kan u vervolgens de weg wijzen. Goede analyse, helikopterview en een degelijke en betrouwbare aanpak zijn kenmerkende eigenschappen. Zijn aanpak past ook buiten de agrarische sector waar hij ook zijn sporen verdiend heeft. De regie oppakken en het zorgen voor de implementatie van veranderingsprocessen zijn hem op het lijf geschreven.


LinkedIn

Werkgebieden van Hans van Zutphen

Veehouderij

Van ondernemers wordt een steeds verder gaande professionalisering verwacht. Managementrapportages, overleg met banken, kennis van (steeds weer veranderende) wet- en regelgeving, kostprijsberekeningen etc. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de benodigde informatie en kennis hiervoor krijgt.

Tuinbouw

Doordat de adviseur de juiste vragen stelt, krijgt u een frisse, nieuwe blik op uw tuinbouwbedrijf en de mogelijkheden. Onze mensen signaleren de kern van uw vraag en pakken het aan. Doordat de adviseurs kennis van de cijfers en sector hebben (veranderende afzet patronen, energiemarkt, zware financiële druk), kunnen zij uw bedrijf goed analyseren.

MKB

Door gesprekken en cijfermatige onderbouwing zorgen wij voor een frisse blik op het bedrijf, we gaan daarbij kritische vragen niet uit de weg. Sterker nog, deze moeten gesteld worden voor een goed totaalbeeld.