Onze kracht: onafhankelijk advies op alle facetten van het ondernemerschap waarbij we oog hebben voor de totale onderneming, de ondernemer en zijn omgeving. Daarbij gaan we door waar anderen stoppen: ook de implementatie zien we als ons werkterrein.

Schakel Exitus in voor:

Antoine,, varkenshouder

Bij de overname van een bedrijf hebben we veel gebruikt gemaakt van Exitus’ expertise. In ons dorp was geen uitbreiding mogelijk en we wilden toch groeien. Exitus tipte ons. Het bedrijf paste bij ons en we waren er snel uit.

Antoine, varkenshouder

Management

Als ondernemer is het prettig een onafhankelijke sparringpartner te hebben. Iemand met goede ideeën, die je uitdaagt of juist ondersteunt. Die regelmatig aanschuift of die je gewoon kunt bellen wanneer nodig.

Management

Strategisch

Wij begeleiden ondernemers bij hun weg naar de toekomst. Daarbij gaan we verder dan het maken van prognoses en inschattingen, we zorgen er ook voor dat het doel behaald en geïmplementeerd wordt.

Strategisch

Bedrijfsoverdracht

Wij pakken de zaak integraal aan voor beide partijen: financieel, juridisch en fiscaal geoptimaliseerd. Vóór, tijdens en na bedrijfsoverdracht binnen en buiten familieband of bij deelname in het bedrijf van een ander.

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsfinanciering

Een financieringsaanvraag is voor ons dagelijkse kost. We kijken naar onderneming en ondernemer, naar de markt, de historie, het heden en de toekomst. Voor de financiering opereren we volledig onafhankelijk en dankzij onze ervaring kunnen we de haalbaarheid goed inschatten.

Bedrijfsfinanciering

Ruimtelijke ordening

Er komt veel kijken om een bestemmingsplan te wijzigen of een vergunning aan te vragen. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis om in elke situatie te beoordelen. We creëren mogelijkheden, maken die waar en toetsen deze ook.

Ruimtelijke ordening

Bijzondere situaties

Als ondernemer kom je soms in een onalledaagse situatie terecht. Bij insolventie, een conflict, echtscheiding of andere calamiteit. We geven eerlijk en deskundig advies. We overzien de situatie en pakken direct aan. Dat geeft rust.

Bijzondere situaties