scenario-kiezen-coronatijd

Corona is inmiddels een onderdeel van de maatschappij en van ons leven geworden, dit zal ook nog wel enige tijd zo blijven. Hiermee heeft het ook een sterke invloed op de economie en daarmee ook jouw bedrijf. Het is raadzaam om na te denken hoe de situatie voor jouw onderneming ‘na Corona’ zou kunnen zijn.

Natuurlijk is het zo dat veel zaken nog niet goed te overzien zijn. Maar het kan toch zinvol zijn om verschillende scenario’s te definiëren en de impact ervan voor je organisatie te benoemen en nader uit te werken, zeker nu de eerste verruimingen in de’ lockdown-situatie’ zijn uitgesproken.

Misschien ontstaan er zelfs wel kansen in markten waarin je actief bent of die hier dicht tegen aan zitten. Wat moet je doen om deze kansen te kunnen verzilveren? Waar zitten de bedreigingen en hoe kan ik me hier op voorbereiden. Ga hier tijdig over nadenken en vorm ‘een team’ om je onderneming heen die hierin kan meedenken en sparren.

Natuurlijk mag je niet vergeten om te kijken welke Corona-maatregelen van de overheid voor jouw onderneming inzetbaar zijn.

Zoek hiervoor gerust afstemming met een van de adviseurs van Exitus.

Vrijblijvend advies?

0413 – 25 78 76

Patrick van Oijen