Dan zijn we op zoek naar jou.

Wij zijn Exitus. Wij werken voor aansprekende ondernemingen in de agrifood sector. Ondernemingen die sterk in beweging zijn en ons inschakelen vanwege onze expertise in strategie, processen en finance. Wij adviseren en ondersteunen, brengen inzicht, rust en structuur. Inhoudelijk sterk, extreem praktisch en altijd met een persoonlijke klik met klanten. We zoeken jou als nieuwe collega!

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomisch, en liefst al enkele jaren relevante ervaring. Dat kan al aan de adviserende kant zijn, maar ook bedrijfskundig c.q. accountancy. Er schuilt in ieder geval een sterke adviseur in je. Dat voel je, dat weet je. Een must is dat je een sterke affiniteit hebt met agrifood. Dat kan zijn door opleiding, dat kan zijn door achtergrond of ervaring. Je bent praktisch ingesteld, communiceert gemakkelijk en hebt een vanzelfsprekende drive in je om je klanten elke dag een stap verder te brengen.

Wat bieden we je?
Op termijn ben jij die zelfstandig adviseur die periodiek of ad hoc bij ondernemers aan tafel schuift. Of misschien past een rol als ‘parttime collega’ van ondernemers je wel meer, waarbij je een vast aantal uren per week bij een klant op locatie werkt, met name in het ondersteunen van het management op strategie of finance.

Ben jij nu al klaar voor die stap? Top. Meld je!

Heb jij nog wat tijd en ruimte nodig om jezelf te ontwikkelen tot de adviseur die je wilt zijn? Prima. Die geven we je. Wij zoeken goede mensen. Voor nu én de toekomst.

Enkele praktische zaken
Exitus bestaat sinds 2002: we zijn een team van 13 collega’s die stuk voor stuk thuis zijn in de agrifood sector. Het gaat om een fulltime dienstverband. Wij gaan je uiteraard netjes betalen met de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij toe aan een volgende stap?
Neem dan eens contact op met John (06-5315 9644) of Annalies (06-5758 2540). Dan plannen we een afspraak. Vrijblijvend. Gewoon om eens te kijken of we bij elkaar passen en of, waar en hoe we elkaar sterker kunnen maken.

Je kan ook een mail sturen naar secretariaat@exitus.nl of hieronder je gegevens invullen, dan nemen wij contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.