Paul Romme versterkt team Exitus Interim

Per 1 januari 2018 start Paul Romme als (financieel) interim manager bij Exitus Interim. Een welkome aanvulling op het team van Exitus Interim, zowel als mens als in ervaring, waar wij erg blij mee zijn.

De kracht van Paul komt met name tot uiting binnen ondernemingen die behoefte hebben aan juiste en werkbare managementinformatie maar intern nog niet de kennis en wellicht de middelen hebben om hierin te voorzien. “Terwijl u focust op de groei en ontwikkeling van uw onderneming neemt Paul de managementinformatie voorziening voor zijn rekening en krijgt u als ondernemer een sterke vertrouwenspersoon naast u die de basis voor de toekomst legt”.

Wie is Paul? Paul heeft aan een half woord genoeg en overziet zaken snel. Vanuit een jarenlange ervaring op het gebied van accountancy en bancaire achtergrond brengt hij stuurinformatie en processen snel in beeld. Een goede analyse en betrouwbare hands-on aanpak zijn kenmerkende eigenschappen. Zijn absolute drive is om hiermee de ondernemer met zijn onderneming vooruit te helpen en een slag te maken naar een gezonde ontwikkeling van ondernemer en onderneming. Paul is ruim 18 jaar werkzaam geweest als agrarisch accountant en relatiemanager waarvan jaren als vennoot van een accountantskantoor. Daaropvolgend is hij 10 jaar werkzaam geweest als financieringsspecialist bij Rabobank. Vanuit beide rollen heeft hij zich ontwikkeld tot een kundig man en vele ondernemers bijgestaan met raad en daad. Naast zijn professionele activiteiten is Paul een fanatiek hardloper en nauw betrokken bij plaatselijke (sport)activiteiten.

Heeft u behoefte aan een persoon als Paul die tijdelijk meedenkt en werkt binnen uw organisatie? Neem dan voor meer informatie op met Annalies Oomen (06-5758 2540) of direct met Paul Romme (06-5710 4581).

Vrijblijvend advies?

0413 – 25 78 76