Overleg Dennis en Annalies

De eerste 160 dagen gingen snel! Normaal schrijft een nieuwe collega een blog na de eerste 100 dagen, maar voordat ik het door had zat ik al aan de 160 dagen, oeps! Het was een leerzame, drukke, soms hectische maar toch ook een heel uitdagende periode.

De 160 dagen voelen gevoelsmatig al veel langer, dat benadrukt wel hoe snel de tijd is gegaan. Gedurende deze tijd heb ik ook al veel geleerd en meegemaakt. Binnen Exitus is het een fijne werkomgeving waarin iedereen centraal staat, de lijnen kort zijn en iedereen bereid is te helpen of te discussiëren over onderwerpen. Dit ervaar ik als heel prettig.

De eerste weken was ik minder op kantoor en heb ik vanuit enkele bedrijven meegewerkt om te leren hoe bepaalde processen lopen bij deze bedrijven. Vervolgens heb ik de stap gezet naar mijn eerst projecten. Daarbij heeft mijn naaste collega Annalies veel kennis en kunde met mij gedeeld om snel veel te leren. De onderwerpen zijn heel uiteenlopend en veranderen snel (bijvoorbeeld TVL & NOW), wat de uitdaging alleen maar leuker maakt.

Wat me echt is bij gebleven na deze eerste periode is dat mensen in het begin heel terughoudend kunnen zijn als ik met mijn opdracht begin, maar dat ze mij vervolgens snel accepteren en vertrouwen.

Het jaar 2021 is alweer even onderweg en het wordt weer een jaar om ervoor te gaan en veel mensen te leren kennen. Ik voel me thuis bij Exitus en kijk uit naar de toekomst!