Patrick van Oijen

p.vanoijen@exitus.nl – 06-2348 2879


Patrick pakt het vraagstuk op, doorziet snel uw bedrijf en uw wensen en zal dan de lijn samen met u uitstippelen. U heeft aan hem een goede sparringpartner. Hij begeleidt ook in bijzonder beheer-situaties, hij kent de huidige financierings- en bancaire wereld erg goed en zal deze kennis toepassen bij de begeleiding van u als klant.


LinkedIn

Werkgebieden van Patrick van Oijen

MKB

Door gesprekken en cijfermatige onderbouwing zorgen wij voor een frisse blik op het bedrijf, we gaan daarbij kritische vragen niet uit de weg. Sterker nog, deze moeten gesteld worden voor een goed totaalbeeld.

Veehouderij

Van ondernemers wordt een steeds verder gaande professionalisering verwacht. Managementrapportages, overleg met banken, kennis van (steeds weer veranderende) wet- en regelgeving, kostprijsberekeningen etc. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de benodigde informatie en kennis hiervoor krijgt.

Tuinbouw

Doordat de adviseur de juiste vragen stelt, krijgt u een frisse, nieuwe blik op uw tuinbouwbedrijf en de mogelijkheden. Onze mensen signaleren de kern van uw vraag en pakken het aan. Doordat de adviseurs kennis van de cijfers en sector hebben (veranderende afzet patronen, energiemarkt, zware financiële druk), kunnen zij uw bedrijf goed analyseren.