Niels Kanters

n.kanters@exitus.nl – 06-2285 0126


Door het stellen van de juiste vragen en een goede inventarisatie brengt Niels overzicht en daarmee rust in uw situatie. U en uw bedrijf staan hierbij centraal. Samen met u wordt de koers bepaald en kunnen de juiste stappen gezet worden. Met ruim 18 jaar bancaire ervaring beschikt Niels ook over de juiste basis voor het begeleiden van financieringstrajecten en bijzonder beheer situaties.

Met zijn kennis en ervaring in de branche ervaart u als ondernemer een steun in de rug.


LinkedIn

Werkzaam in de sectoren

Veehouderij

Van ondernemers wordt een steeds verder gaande professionalisering verwacht. Managementrapportages, overleg met banken, kennis van (steeds weer veranderende) wet- en regelgeving, kostprijsberekeningen etc. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u de benodigde informatie en kennis hiervoor krijgt.

Tuinbouw

Doordat de adviseur de juiste vragen stelt, krijgt u een frisse, nieuwe blik op uw tuinbouwbedrijf en de mogelijkheden. Onze mensen signaleren de kern van uw vraag en pakken het aan. Doordat de adviseurs kennis van de cijfers en sector hebben (veranderende afzet patronen, energiemarkt, zware financiële druk), kunnen zij uw bedrijf goed analyseren.