Kristel Weren

k.weren@exitus.nl – 06-1008 0465


Kristel heeft met haar hoge opleidingsniveau, slimme aanpak én juridische kennis al vele bedrijven een stap verder geholpen op het gebied van bestemmingsplannen, vergunningen en andere juridische problemen bij ondernemers. Als anderen het niet meer weten wordt zij wakker. “Kennis van de regelgeving, vervolgens een grote dosis energie en geduld voor overleg met partijen totdat het doel bereikt is” horen bij haar.


LinkedIn

Werkgebied van Kristel Weren

Bestemmingsplannen en vergunningen, in alle sectoren

Bij het maken van plannen voor uitbreiding, verplaatsing, verbouwingen of verkoop van uw bedrijf komen zaken naar voren als bestemmingsplan of het hebben en/of aanvragen van vergunningen. Het maakt niet uit in welke sector dit is, iedereen heeft ermee te maken. Ook wijzigingen in de regelgeving of nieuw beleid van de gemeente maken het noodzakelijk om goed zicht te hebben in de gevolgen van deze wijzigen voor uw bedrijf.

Insolventie; financieel probleem

U hebt te maken met de bijzonder beheer afdelingen van de bank, uw bedrijf loopt niet zoals u had verwacht en gewild. Hoe gaat het traject lopen, wat staat me te wachten, wie lost het op?

Onze adviseurs brengen samen met u de knelpunten in beeld, bekijken mogelijke scenario’s en proberen het beste te halen uit deze situatie. We werken onafhankelijk, ú bent onze opdrachtgever.