Jeroen Doornenbal

j.doornenbal@exitus.nl – 06-5317 8358


Jeroen is in 2008, na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen, ingestapt bij Exitus. Hij begeleidt ondernemers bij grote stappen in het ondernemen. Hij is prima thuis in de glastuinbouw. Deze sector kenmerkt zich als dynamische, snel veranderende sector met kansen en bedreigingen. Ook in de MKB sector is zijn werk goed inzetbaar. Jeroen versterkt uw management in roerige tijden en kan de regie voeren bij ingewikkelde trajecten.


LinkedIn

Werkgebieden van Jeroen Doornenbal

Tuinbouw

Doordat de adviseur de juiste vragen stelt, krijgt u een frisse, nieuwe blik op uw tuinbouwbedrijf en de mogelijkheden. Onze mensen signaleren de kern van uw vraag en pakken het aan. Doordat de adviseurs kennis van de cijfers en sector hebben (veranderende afzet patronen, energiemarkt, zware financiële druk), kunnen zij uw bedrijf goed analyseren.

MKB

Door gesprekken en cijfermatige onderbouwing zorgen wij voor een frisse blik op het bedrijf, we gaan daarbij kritische vragen niet uit de weg. Sterker nog, deze moeten gesteld worden voor een goed totaalbeeld.