We geven financieel inzicht, structuur en optimaliseren werkprocessen. We kijken vooruit en denken in kansen. Dat doen we op interim-basis. Want de mooiste veranderingen komen van binnenuit.

Schakel Exitus in voor:

Jorg,, ondernemer in tijdelijke huisvesting

Exitus Interim heeft grote meerwaarde door het geven van inzicht en overzicht in onze financiën; daardoor kan ik de juiste financiële keuzes maken en succesvol ondernemen.

Jorg, ondernemer in tijdelijke huisvesting

Managementinformatie & control

Wij zorgen dat de nodige cijfers snel en overzichtelijk beschikbaar komen. Zo nodig uit verschillende bronnen en werkbaar voor alle medewerkers. We analyseren de cijfers, overleggen met andere afdelingen en directie en we adviseren over de aanpak.

Managementinformatie & control

Automatisering

We hebben kennis van en ervaring met verschillende (financiële) softwarepakketten. En belangrijker: we weten wat de mogelijkheden zijn om op de beste manier van input naar output te komen.

Automatisering

Financieel management

Een goed overzicht van de geldstromen binnen je bedrijf brengt rust. We maken liquiditeitsprognoses van dag tot dag en ook op week- en maandbasis. Zo kun je als ondernemer altijd tijdig maatregelen nemen.

Financieel management

Reorganisatie

Een reorganisatie is soms noodzakelijk om weer perspectief te krijgen. We brengen het functioneren van afdelingen en bedrijfstakken in kaart, begeleiden waar nodig mutaties en saneren kosten. Hands-on en altijd gericht op het gewenste resultaat.

Reorganisatie

Ons team van Interim finance

Maak kennis met onze mensen: eerlijk, onafhankelijk, resultaatgericht en betrokken

Ontmoet onze mensen