AlgemeenMKBRecreatieTuinbouwVeehouderij

Exitus wil meer bieden met Interim

Naast goed advies behoort ook een goede begeleiding bij de uitvoering. Daarom breidt Exitus haar activiteiten uit met Exitus Interim.

John Koeken: “Wij zijn als adviseur erg betrokken bij onze klanten en hun bedrijven. Soms moeten we een extra stap kunnen zetten om bedrijven vlot door te laten draaien of ze uit een dal te helpen. Met Exitus Interim kunnen we naast ons advies ook de helpende hand bieden aan bedrijven op dagelijkse of wekelijkse basis. We zijn dan ook erg blij met de toevoeging van Annalies Oomen aan ons team. Zij heeft bewezen interim management op de “Exitus” manier uit te kunnen voeren.”

Annalies Oomen: “Ik werk het liefste samen met ondernemers en betrokkenen aan een probleemstelling of uitdaging. Dit vanuit een motiverende en onafhankelijke tijdelijke rol. Uitgangspunt is dat de onderneming na een bepaalde periode weer op eigen kracht verder kan varen. De adviseurs van Exitus heb ik leren kennen als onafhankelijk en authentiek. What you see is what you get. In die cultuur voel ik me thuis. Ik kijk er naar uit om per 1 mei weer binnen het team van Exitus werkzaam te zijn!”

Annalies Oomen

Annalies was op zoek naar een professionele omgeving om van daaruit haar interim werk te kunnen doen en haar kennis op niveau te houden; Exitus wilde graag aan de slag met Interim management. Annalies en Exitus kennen elkaar al meer dan 10 jaar, vanuit een afstudeeronderzoek en een werkperiode. Zij zal starten als interim manager en kartrekker binnen de interim activiteit van Exitus.

Annalies is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg voor de opleiding Bedrijfseconomie in de richting Financieel Management. Haar afstudeeronderzoek heeft zij gedaan binnen de adviespraktijk van Exitus. Vervolgens heeft zij ervaring opgedaan binnen diverse organisaties op het gebied van restructuring en (financieel) management. Tevens is zij enkele jaren als zelfstandig ondernemer actief geweest binnen de zorg. Zie LinkedIn voor meer informatie.

Haar drive is om samen met de ondernemer en de stakeholders van de onderneming te werken aan een verandertraject. Dit vanuit een ondersteunende, motiverende en integere rol waarbij zij scherp en eerlijk zal acteren. Alvorens aan de slag te gaan brengt zij allereerst snel de organisatie en haar financiële processen in kaart en doorziet de verbanden met operationele en commerciële processen.

Exitus breidt activiteiten uit met Interim

Exitus adviseert al 15 jaar ondernemers in vrijwel alle agrarische sectoren en het MKB op het gebied van bedrijfsontwikkeling, waaronder advisering bij investeringen, het opzetten van samenwerkingsverbanden, bedrijfsbeëindiging, verplaatsing en banken. Exitus heeft daarbij onafhankelijkheid hoog in haar vaandel staan waardoor zij zich volledig kan richten op de belangen van de klant.

De kracht van Exitus is om samen met de klant een einddoel en bijbehorend plan te formuleren, de haalbaarheid te toetsen onder de (eigen) adviseurs met een diversiteit aan kennis en ervaring en vervolgens de klant te begeleiden en te adviseren tijdens de uitvoering van het plan totdat het einddoel is bereikt.

Exitus Interim

In bepaalde situaties is het gewenst om ook binnen de onderneming de ondernemer nauw bij te staan. Bijvoorbeeld wanneer er onvoldoende tijd of capaciteit binnen de onderneming beschikbaar is. Hierdoor kan een geformuleerd traject resulteren in een langere doorlooptijd dan gewenst.

Met Exitus Interim wordt aan ondernemers de mogelijkheid geboden om gedurende een bepaalde periode samen met een onafhankelijke en oplossingsgerichte sparringpartner binnen de onderneming aan de slag te gaan, zaken gedaan te krijgen en de onderneming naar een volgende fase brengen. Hands on, no nonsens, zoals u van Exitus gewend bent.

Heeft u als ondernemer behoefte aan een onafhankelijke, integere en oplossingsgerichte sparringpartner voor een bepaalde tijd binnen de organisatie? Neem vrijblijvend voor meer informatie contact op met Annalies Oomen (a.oomen@exitus.nl / 06 – 5758 2540) of John Koeken (j.koeken@exitus.nl/ 06 – 5315 9644).