Dan zijn we op zoek naar jou.

Wij zijn Exitus. Wij willen als adviseurs bijdragen aan een sterke, zelfverzekerde agrarische sector en werken voor aansprekende ondernemingen in de Zuid-Nederlandse agrifood. Onze klanten zijn ondernemers die sterk in beweging zijn en ons inschakelen vanwege onze expertise in strategie, financiële en bedrijfskundige zaken maar vooral omdat we met hem/haar meedenken, rust en inzicht brengen. Onze klanten ervaren medestand, ruggensteun! Inhoudelijk sterk, extreem praktisch en altijd met een persoonlijke klik met klanten.

Ter versterking van ons team zoeken wij een top adviseur met ruime ervaring

Wie ben jij?
Het gaat om een stevige functie, die veel kennis, ervaring en daadkracht vereist. Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar ervaring bij een accountantskantoor of financiële instelling en bent bij voorkeur al thuis in de agrarische sector of hebt daar op zijn minst veel affiniteit mee, door ervaring of achtergrond. Je bent praktisch ingesteld, analytisch sterk, zelfstandig, communiceert gemakkelijk en hebt een vanzelfsprekende drive in je om klanten elke dag een stap verder te brengen. Daarnaast zien we je graag op kantoor komen om mee te denken met je collega’s, bereid om kennis te delen en je bent ontvankelijk voor ideeën van andere slimme collega’s. Samen kom je verder.

Wat ga jij bij Exitus doen als adviseur?
Onze klanten zitten in een branche met stevige uitdagingen. Jij helpt hen keuzes te maken. Vandaag overleg je met een potentiële koper en zijn adviseur over een overname. Morgen heb je in de ochtend een gesprek met een fiscaal jurist over een bedrijfsopvolging. In de middag zit je met een klant aan tafel om op basis van cijfers een inschatting te maken of het zin heeft de ingeslagen weg voort te zetten. De dag daarna heb je 4 gesprekken met aandeelhouders over een nieuwbouwproject in het buitenland; en dan specifiek over de financiële mogelijkheden en consequenties. Donderdag zit je bij een klant die door de pandemie in financiële problemen is gekomen. En vrijdag bespreek je mogelijkheden voor aankoop van een woning voor de ouders van een klant van je. En volgende week … ziet er weer heel anders uit.

Wat bieden we je?
Een stevige functie als zelfstandig adviseur van ondernemers en grootaandeelhouders binnen een fijn team om te werken. Het gaat om een fulltime dienstverband, met de vrijheid om je uren zelf mee in te vullen. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend prima in orde.

Interesse in deze uitdagende functie bij een ambitieus en open advieskantoor? Neem dan contact op met Patrick van Oijen (06-2348 2879) of John Koeken (06-5315 9644).

Je kan ook hieronder je gegevens invullen, dan nemen wij contact met je op.

Meer informatie?

Of bel 0413 – 25 78 76