Dan zijn we op zoek naar jou!

Eerst even over ons
Wij zijn Exitus. Een team van onafhankelijk adviseurs. Die sterk aanwezig zijn in agrofood. Wij zitten daar op strategie, finance en managementondersteuning aan de financiële kant. Omdat we net zo ambitieus zijn als onze klanten zoeken we versterking. Zoeken we jou!

Wie ben jij?
Je hebt minimaal hbo-werkniveau, een paar jaar ervaring bij een accountantskantoor of bank, maar voelt: ik wil meer, ik wil breder, ik wil de diepte in. Ik wil los, onder supervisie - deels nog - van een specialist! Je wilt een volgende stap maken. Hier, op kantoor in Veghel. Interim, op locatie bij een van onze klanten. Of in een combinatie van beide. Kan allemaal! Het gaat bij Exitus om de klant. Wij pakken samen met de klant zijn vragen op, integer en slim. Maar het gaat hier ook om jou. Ook jij moet je kunnen ontwikkelen. Iedere dag!

Wat hebben we je te bieden?
Zeg het maar. Als jij een stap wilt maken, met aansprekende klanten wilt werken, een mooi salaris wilt verdienen, binnen een ambitieus, gezellig bedrijf waar we ‘gewoon’ ook nog ons gezond verstand gebruiken… dan liggen hier heel mooie kansen voor jou. Dat kan in de ondersteuning zijn, maar ook, nu of op termijn, als zelfstandig adviseur. In een specialisme, maar ook met een bredere scope. Dat hangt helemaal van jou af. Van wie jij bent en waar je naar toe wilt!

Toe aan een volgende stap als adviseur?
Neem gewoon eens contact op met Annalies of John. Dan plannen we een afspraak. Vrijblijvend. Gewoon om eens te kijken of we bij elkaar passen en of, waar en hoe we elkaar sterker kunnen maken.

Annalies: 06 - 57 58 25 40 - a.vandessel-oomen@exitus.nl
John: 06 - 53 15 96 44 - j.koeken@exitus.nl

Je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten, dan neemt Annalies of John contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.